Over Brabant en het Brabantpanel

Dat Brabant een fijne plek is om te leven dat weten wij Brabanders maar al te goed. Wonen, werken, sporten, leren, feesten… alles is mogelijk in ons mooie Brabant. We onderscheiden ons op veel punten van de andere provincies. We zijn niet beter of slechter, maar hebben wel een heel eigen cultuur en een unieke manier van met elkaar omgaan. Ook gebeurt er van alles in Brabant, onze samenleving is continu in beweging! Maar wat vinden wij Brabanders eigenlijk van ontwikkelingen als varkensflats, windmolenparken en bezuinigingen op cultuur? En wie houden we verantwoordelijk voor een ramp zoals die in Moerdijk in 2011? En waarom zijn we zo trots op BB’ers als de Braboneger en de Stylist van het Zuiden?

Het Brabantpanel verzamelt Brabantse meningen over (meestal) Brabantse onderwerpen. Hiermee helpen we onze Brabantse bestuurders, beleidsmakers en maatschappelijke organisaties om de samenleving nog nèt iets beter te maken.


Doe mee!

Het delen van jouw mening is op zijn zachtst gezegd heel belangrijk voor de toekomst van Brabant. Ben je lid van Brabantpanel dan vertegenwoordig je samen met een grote groep andere Brabanders onze provincie. Je vult meerdere keren per jaar een online vragenlijst in. Invullen duurt nooit lang en doe je eenvoudig via je computer, tablet of smartphone.

Ben jij 16 jaar of ouder? Meld je dan aan! 


Nieuw, anders en fris!
Het Brabantpanel bestaat al ruim tien jaar en daarom vinden we het tijd voor een frisse start! Naast een nieuw logo en een nieuwe layout kun je vanaf januari 2018 ook Brabantpunten sparen met elke vragenlijst die je invult. Met deze Brabantpunten spaar je voor mooie cadeaus in onze Brabantshop. Heb je genoeg Brabantpunten gespaard? Laat ons dan weten welk cadeau jij graag wil hebben! Het wordt straks ook mogelijk om jouw Brabantpunten om te zetten in een gift aan goede doelen.

De komende periode werken we hard aan alle vernieuwingen. Houd deze site en onze Facebookpagina goed in de gaten om de veranderingen te volgen. En mocht je tussendoor vragen hebben, mail ons dan gerust op info@brabantpanel.nl!

Word jij het nieuwste brabantpanellid?
Meld je nu aan