Over Brabantpanel

Brabantpanel-onderzoeken

In Brabantpanel-onderzoeken worden korte vragen gesteld over maatschappelijke thema’s, zoals cultuur, verkeer, veiligheid, migratie of duurzame energie. Het is namelijk ontzettend belangrijk om de stem van de Brabanders te horen zodat deze meegenomen wordt in belangrijke besluiten en in het beleid van maatschappelijke organisaties, gemeenten en de provincie. Bovendien ontvang je bij iedere ingevulde vragenlijst punten die je kan inwisselen voor geld.

 

Waarom jij?

Om goed onderzoek te kunnen doen hebben we elk geluid nodig! De diversiteit die onze provincie rijk is zien we graag terug in onze onderzoeken. We willen namelijk dat iedereen in Brabant wordt gehoord zodat de resultaten een zo compleet mogelijk beeld geven van de mening van alle Brabanders. Iedereen doet er namelijk toe daarom is jouw mening ontzettend belangrijk!

 

Hoe werkt het?

Om mee te kunnen doen aan de Brabantpanel-onderzoeken moet je je eerst aanmelden bij PanelClix. Je ontvangt dan via PanelClix ongeveer tien keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om mee te doen aan een online Brabantpanel-onderzoek. Als deelnemer van PanelClix kan je ook uitnodigingen voor andere online onderzoeken krijgen. Onze onderzoeken herken je echter altijd aan het Brabantpanel-logo:

 

 

Het invullen van onze vragenlijsten duurt nooit lang en doe je eenvoudig via je computer, tablet of smartphone. Voor iedere ingevulde vragenlijst ontvang je Clix die je in kan wisselen voor geld.

 

Ben je 16 jaar of ouder? Laat je horen en meld je aan!

 

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn antwoorden? Wat voor vragen worden mij gesteld? Zijn mijn gegevens anoniem? Antwoorden op deze en meer veelgestelde vragen vind je hier.