Over het Brabant en het Brabantpanel

Het Brabantpanel

In het Brabantpanel worden korte vragen gesteld over belangrijke thema’s, zoals cultuur, (verkeers-) veiligheid, migratie en duurzame energie. Het is namelijk ontzettend belangrijk om de stem van de Brabanders te horen zodat deze meegenomen wordt in belangrijke besluiten en beleid van maatschappelijke organisaties, gemeentes en de provincie. Bovendien ontvang je bij iedere ingevulde vragenlijst punten die je kan inleveren voor cadeaubonnen of doneren aan een goed doel.

 

Waarom jij?!

Wij hebben elk geluid nodig! De diversiteit die onze provincie rijk is zien we graag terug in het Brabantpanel. We willen dat iedereen in Brabant wordt gehoord zodat de uitkomsten van het Brabantpanel een zo compleet mogelijk beeld geven van alle Brabanders. Iedereen doet er namelijk toe daarom is jouw mening is ontzettend belangrijk!

 

Ben je 16 jaar of ouder? Laat je horen en meld je aan!

 

Hoe werkt het?

Je ontvangt regelmatig (ongeveer 10 keer per jaar) per mail een uitnodiging voor het invullen van een online vragenlijst. Je kunt deze – geheel vrijblijvend! – invullen door op de link te klikken. Invullen duurt nooit lang en doe je eenvoudig via je computer, tablet of smartphone. Voor iedere ingevulde vragenlijst ontvang je Brabantpunten. Hiermee spaar je voor cadeaukaarten of voor een gift die je kunt inzetten in een goed doel naar keuze!

 

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn antwoorden? Wat voor vragen worden mij gesteld? Zijn mijn gegevens anoniem? Antwoorden op deze en meer veel gestelde vragen vind je op deze pagina.