VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom een Brabantpanel?
Omdat het voor ons belangrijk is om te weten hoe jij en andere Brabanders over een bepaald onderwerp denken. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld de politiek aan het denken zetten. Maar we kunnen daardoor ook met zo veel mogelijk mensen in Brabant rekening houden wanneer besluiten genomen moeten worden. En vooral ook: we kunnen je informeren over wat er bij jou en in Brabant leeft.

Zijn mijn gegevens anoniem?
Ja, je gegevens worden anoniem verwerkt en worden vertrouwelijk behandeld. Ook kun je bij het aanmelden ervoor kiezen bepaalde gegevens niet te verstreken. De gegevens die we vragen hebben immers als doel om uitspraken over groepen te kunnen doen, niet over individuen.

Wat voor vragen worden mij gesteld?
Je krijgt vragen over bewegen en sport, over zorg, over je woonomgeving, over voorzieningen, over openbaar vervoer, over politiek, over cultuur et cetera. Kortom: allerlei sociale en maatschappelijke onderwerpen. Vragen zoals: Hoe vaak maak je gebruik van het openbaar vervoer? Hoe denk je over de nieuwe ziektekostenverzekering? Zijn er voldoende winkels in jouw buurt? Is er genoeg te doen voor jongeren? Word er naar je geluisterd?

Is het Brapantpanel commercieel?
Het Brabantpanel heeft geen commerciële of verkoopdoeleinden. De persoonlijke gegevens die je invult bij aanmelding voor het panel worden alleen gebruikt om de resultaten te analyseren. Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en dus niet doorgegeven aan derden, tenzij je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Wat gebeurt er met mijn antwoorden?
De onderzoeken die jij invult, zijn anoniem. Dat betekent dat de resultaten alle antwoorden niet terug te herleiden zijn naar personen. De resultaten van alle antwoorden worden verwerkt in een rapport. Dit rapport wordt verspreid zodat jouw antwoorden worden meegenomen in belangrijke besluiten en beleid van maatschappelijke organisaties, gemeentes en de provincie Noord-Brabant. Via de provincie Noord-Brabant wordt het rapport ook breed verspreid via de website, de pers, nieuwsbrieven et cetera.

Krijg ik de resultaten van het Brabantpanel te zien?
Ja, wanneer de resultaten openbaar zijn, worden ze gepubliceerd op de resultaten-pagina op deze website.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Aanmelden kan via de aanmeldpagina op deze website.

Hoe werkt het puntensysteem?
Bij iedere vragenlijst die je (volledig) invult, ontvang je 200 Brabantpunten. Heb je minimaal 2.000 punten gespaard? Dan kun je de gespaarde punten inwisselen voor een donatie aan een goed doel naar keuze of voor een cadeaukaart naar keuze. Meer uitleg en inspiratie voor het inwisselen van je punten vind je in de webshop.
Let op: Je hebt nog t/m zondag 12 juli a.s. om jouw Brabantpunten te verzilveren!

Wie kan zich aanmelden voor het Brabantpanel?
Iedere inwoner van Brabant die 16 jaar of ouder is en beschikt over een internetaansluiting kan zich aanmelden voor het Brabantpanel.

Hoe kan ik mij afmelden?
Dat kan nooit! 🙂 Nou goed dan, afmelden kan eenvoudig en op ieder moment. Dit kan op twee manieren: via je profielpagina (inloggen via de button rechtsboven op deze website) of door een mail te sturen naar info@brabantpanel.nl.

Waar kan ik zien hoeveel punten ik heb gespaard?
Op dit moment is het niet (meer) mogelijk om het puntensaldo in de uitnodigingsmail te vertonen. Wil je je puntenstand weten? Mail ons dan via info@brabantpanel.nl. In de toekomst kun je de gespaarde punten terugvinden op je profielpagina. We brengen je op de hoogte als het zo ver is!

Nog meer of andere vragen?
Mail dan naar info@brabantpanel.nl.